Belrobotics: BallPicker Connected Line

Robotgräsklippare: Belrobotics

BALLPICKER: BOLLINSAMLAREN FÖR DIN DRIVING RANGE

Ballpicker robotgräsklippare är en automatisk bollplockare för driving ranger upp till 30 000 m². En patenterad världsunik lösning för helt självständig drift och en driving range som alltid är tillgänglig.

ETT TEKNISKT UNDERVERK

Ballpicker robotgräsklippare är utrustad med en rulle med fem uppsättningar av fyra polyetenskivor som ger tyst och systematisk insamling.

Robotgräsklipparens inbyggda sonarsändarna garanterar total säkerhet på driving rangen. Föreställ dig att ditt lager av bollar nu alltid är tillgängligt på grund av robotens arbete, dag som natt. Dess GPS-system styr tillbaka den till basen längs den snabbaste vägen, för att tömma lasten av bollar och ladda batterierna.


KAPACITET FÖR 300 BOLLAR

Ballpicker robotgräsklippare är utrustad med en behållare med en kapacitet på 300 bollar.

Efter att ha samlat in 250 bollar, återgår driving rangens bollplockare tillbaka till basen för att tömma sin last och kör sedan och laddar sina batterier. Bollarna vidarebefordras automatiskt till en bolltvätt och bollautomat. Robotens effektivitet ökar ytterligare om koncentrationen av bollar är högre. Den är programmerbar i flera zoner och kan styras av kommandon som skickas via SMS.

  • 12 000 bollar på 24 timmar
  • Golfarna har kontinuerlig tillgång till driving rangen
  • Energibesparingar

Jag är intresserad av denna produkt

Loading...
Loading...