Belrobotics: Parcmow GPS-RTK

FÖR KRÄVANDE PROFFS

Sköter du grönytorna för ett företag eller ett offentligt organ? Hanterar du en idrottsanläggning? Upptäck en ny teknik som stöder dina mål och din image. Dina robotgräsklippare styrs numera av GPS-RTK för att erbjuda dig mönsterklippning.

NY INBYGGD GPS-TEKNIK.

Kräver din anläggning extremt exakt klippning? Behöver de täcka
samma yta på kortare tid? Här är den nya generationen robotgräsklippare som styrs av GPS-RTK. Mönsterklippning uppnås med RTK-teknik (real-time kinematic). Resultat: bättre service, förbättrad användarupplevelse och ett klippt mönster.

EN ÄNNU ATTRAKTIVARE KLIPPNING

Den nya mönsterklippningen ger även ett mer imponerande, hög-kvalitativt resultat. Resultat: perfekt symmetriska och parallella remsor utan användning av en cylindrisk gräsklippare. Tack vare robotgräsklippare med GPS-RTK kan du förbättra både din image och användarens bekvämlighet.


Klippkapacitet

Upp till 45.000 m2

Klippmetod

Tre oberoende flytande klipphuvuden

Säkerhet

Fem sonarsändare


CENTIMETERNOGGRANNHET

Tack vare länken till en fast GPS-RTK-mottagare (placerad inom din fastighet) styr satelliter från fyra konstellationer robotens bana (och tillämpar korrigeringar). Din robot beräknar kontinuerligt sin exakta position på 2 cm när. Denna extremt exakta lokalisering låter dig klippa en större yta med ett regelbundet mönster. Ned till minsta detalj.

FÖRSTÄRKT PRESTANDA

Genom att undvika överlappande banor klipper den nya RTK-tekniken dina fält snabbare. Du kan räkna med en tredubbling av kapaciteten. Klippotentialen för de olika modellerna har uppgraderats: en professionell automatisk gräsklippare klipper ett större område på kortare tid och med mindre slitage på komponenterna. Kort sagt: du kommer att kunna optimera din underhållspersonal, spara en imponerande mängd tid och dina användares upplevelse når en högre nivå.

ÄNNU MER ROBUST UTRUSTNING

Vår avancerade inbyggda teknik går hand i hand med hållbarheten hos våra automatiska gräsklippare.
Vårt sortiment är utformat för professionellt bruk med sikte på kontinuerligt underhåll av tusentals kvadratmeter under de mest utmanande arbetsförhållandena. Komponenterna har en solid konstruktion för oöverträffad lång livslängd och slagtålighet. En långsiktig vision.

FJÄRRKONFIGURATION

Alla professionella robotgräsklippare som är utrustade med RTK-tekniken drar även nytta av Belrobotics-appen och portalen. Du kan konfigurera gräsklipparen på distans, efter dina egna behov: klipphöjd, klipptider, arbetsytor, GPS-returpunkter osv., och naturligtvis även fleet management-systemet, för att se prestandan för din flotta, identifiera dina robotars positioner i realtid och visa eventuella larm.

Jag är intresserad av denna produkt

Loading...
Loading...