Redexim utser ny återförsäljare till södra Sverige

2023-02-24

Från och med den 1 januari 2023 utses GVM Gräsvårdsmaskiner till Redexims exklusiva distributör för södra Sverige.

Jon Fundahn, Produktansvarig , GVM Gräsvårdsmaskiner: " GVM är ett av Sveriges äldsta företag inom gräsbranschen och har fyra depåer, strategiskt placerade i Sverige, för att ge våra kunder den bästa servicen. GVM arbetar med varumärkena Jacobsen, Ransomes, Turfco, Smithco, Bernhard, Iseki, Waste 2 Water och andra. Redexim som är känt som marknadsledande över hela världen inom sitt segment kommer att bli ett fantastiskt tillskott till vår produktportfölj. Vi är mycket glada över att börja arbeta med Redexims högkvalitativa produkter här i Sverige!"

" Att ha täckning över ett territorium är nyckeln för Redexim för att säkerställa att vi kan leverera utmärkt kundservice och back-up för våra kunder, utnämningen av GVM Gräsvårdsmaskiner gör det möjligt för Redexim att fortsätta leverera fantastiska produkter med stort stöd i södra Sverige. Hela Redexim-teamet ser fram emot att arbeta nära teamet på GVM Gräsvårdsmaskiner för att vidareutveckla marknaden i södra Sverige", säger Curtis Allen, försäljningschef för Redexim.

GVM Gräsvårdsmaskiner är en av de ledande aktörerna inom den professionella gräsbranschen. De finns på fyra strategiskt viktiga platser runt om i Sverige: Malmö, Kungälv, Uppsala och Sundsvall. De erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa maskiner.

 

Loading...